`
Klantenservice
1 Verzending
1.1 Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

PingFishing.nl werkt met verschillende transportaanbieders. Afhankelijk van de bestelde producten, worden de bestellingen bezorgd met TNT, DPD of GLS.

Wij streven ernaar uw bestelling de eerste werkdag na bestelling te bezorgen.  Op welke bezorgdag en op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van de gekozen pakketservice en soort pakket. Pakketten die met DPD of GLS meegaan, worden pas op de eerste volgende werkdag uitgeleverd en worden niet in het weekend bezorgd. Pakketten die met TNT worden verstuurd, worden doordeweeks en op zaterdagen aangeboden.

1.2 Wat zijn de verzendkosten?

Bij PingFishing.nl is de verzending gratis binnen Nederland vanaf een orderbedrag van €50.-! Verzending naar België is gratis vanaf een orderbedrag van €150.-!

Indien het orderbedrag kleiner is dan €50.00, rekenen wij €5.50 voor de verzending binnen Nederland. Voor België is de verzendkosten €7.50 indien het orderbedrag kleiner is dan €150.-.

2 Producten
2.1 Het product dat u wilt niet kunnen vinden?

Als u bij ons op de website niet het produt heeft kunnen vinden die u toch heel graag zou willen hebben stuur dan gerust een mailtje.