Betaalmethoden

Algemeen

Wegens technische gebrekken is momenteel slechts bankoverschrijving beschikbaar.

 

1.    Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Pingfishing.nl, onder vermelding van het factuurnummer. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling met onmiddelijke ingang in behandeling genomen. Indien u tijdens het plaatsen van uw bestelling heeft gekozen voor de betaalwijze bankoerschrijving dan verzoeken wij u het totale orderbedrag zo spoedig mogelijk over te maken. Indien deze betaling niet binnen zeven (7) dagen is voldaan krijgt dan van ons een betalingsherinnering. Indien u heeft besloten om van uw bestelling af te zien, dan verzoeken wij u dat zo spoedig mogelijk te melden, hiervoor geldt de algemene voorwaarden van Pingfishing.nl

 

2.    Contante betaling

Wij accepteren in geen geval contante betaling. Alle geldelijke transacties geschieden slechts via bovengenoemde betalingmethodes.

 

3.    Vooruitbetaling bij afhalen

Bij vooruit betalen via internetbankieren is afhalen uiteraard mogelijk. Hiervoor dient u wel eerst een afspraak te maken zodat wij uw bestelling klaar kunnen zetten voor de ophaal.